Pintaa syvemmin tavaratulvasta ja sen patoamisesta. Blogia kirjoittaa tietokirjailija, ammattijärjestäjä Ilana Aalto.

Kuusi hyödyllistä, maksutonta apuvälinettä kodin järjestämiseen

Kiitos kun luet Paikka kaikelle -blogia! Perustin blogin syksyllä 2014 ja olen kirjoittanut sen jälkeen 160 artikkelia kodin järjestämisestä. Lukijoita blogissa käy 20 000 – 30 000 kuussa.

Puoli vuotta blogin aloittamisen jälkeen päätin perustaa sille oman ryhmän Facebookiin, koska yhtään suomenkielistä ryhmää ei kodinjärjestäjille tuolloin vielä löytynyt. Jännitti. Mitä tekisin, jos ryhmään tulisi vaikka kaksituhatta jäsentä?

Huomenna Paikka kaikelle -ryhmä täyttää neljä vuotta ja jäseniä on tätä kirjoittaessa 17 754. Lukemattomat kodinraivaajat ovat saaneet neuvoja ryhmässä vuosien varrella. Olen iloinen, että olemme yhdessä luoneet toimivat tukiyhteisön kodin järjestämiselle!

Synttärien kunniaksi haluan muistuttaa sinua Paikka kaikelle -yhteisön resursseista, jotka ovat maksuttomasti käytössäsi. (Jos olet jo Paikka kaikelle -uutiskirjeen tilaaja, löydät saman paketin ilman tilaamisen vaivaa valmiina sähköpostistasi.)

 

Kuva Valentina Morales Buschmann

1. Paikka kaikelle -blogin Vinkkipankista löydät neuvot aloittamiseen, raivaamiseen, kierrätykseen, järjestyksen luomiseen, eri tilojen järjestämiseen ja muihin erityistilanteisiin. Klikkaa tästä tilaamaan.

2. Kertyykö tasoille roinaa ja paperipinoja? Tästä voit tilata sähköpostiisi ohjeeni tasojen pitämiseksi siistinä. 

3. Stoppaa tavaratulva. Lataa ja tulosta tästä tarkistuslista, jolla vältät hutiostokset. 

4. Lastenhuone kaaoksessa? Tästä voit ladata seinälle kiinnitettävän viikko-ohjelman, jossa on viiden minuutin tehtäviä lastenhuoneen järjestyksen ylläpitoon. 

5. Jos tuntuu siltä, että kodin järjestäminen kaatuu yhden perheenjäsenen niskaan, voit tästä tilata Paikka kaikelle -blogin listan kotitöiden fiksumpaan jakamiseen tulostettavaksi pdf-muodossa tai täytettävänä excel-listana (jälkimmäisestä iso kiitos eräälle blogin lukijalle!).

6. Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä: vertaistukiryhmämme Paikka kaikelle Facebookissa – tervetuloa!

Näillä pääset aivan varmasti vauhtiin omassa projektissasi! Tavataan Paikka kaikelle -ryhmässä synttärien merkeissä!

Ps. Jos tilaamaasi opasta ei kohtapuoliin näy sähköpostissa – ja olet varmasti antanut oikean osoitteen – tarkista kaikki kansiot kuten tarjoukset-, ilmoitukset-, muut- ja roskapostikansio. Jos sielläkään ei näy, voi olla että Internetin postinjakajilla on ruuhkaa. Joskus viestit saapuvatkin vasta päivän tai parin päästä. Jos et vielä sittenkään löydä opastasi, nakkaa meilillä [email protected], niin autamme sinua.


Entä miten olisi yli kolme tuntia inspiraatiota kodin järjestämiseen? Suosituimmista luennoistani koottu Tervetuloa järjestys -kurssi kertoo, miten päästä kodin järjestämisessä alkuun, kuinka pitää  poissa tasoille kertyvät roinat ja miten tehdä tavaroiden karsimisesta helpompaa.
Tutustu tarkemmin tästä.

Luennoista sanottua:

“Kaikki kohdat mitä kerkesin kuunteleen tässä OVAT TÄYTTÄ ASIAA ja niin helposti ymmärrettävää.”

“Tämä oli hyvä ja hyödyllinen! Katsoin tallenteen uudestaan heti tänä aamuna, vaikka olen aamu-uninen, ja sain puhtia. Samalla sain raivattua makuuhuoneesta joitain kirja- ja lehtipinoja.”

“Katsoin ja nyt on ennen joulua vaatekomeroon piiloon tungettu pestyjen lakanoiden kori viikattu. Ja vaatehuoneen lattia raivattu. Ja sitten piti vielä siivota se elfa-hyllykkö siellä. Tuli kaksi kassillista kierrätettävää. Kiitos ❤️”

Ilana | Paikka kaikelle

Ilana | Paikka kaikelle

Pintaa syvemmin tavaratulvasta ja sen patoamisesta. Blogia kirjoittaa ammattijärjestäjä, tietokirjailija Ilana Aalto.
Jaa artikkeli

Yksi kommentti artikkeliin ”Kuusi hyödyllistä, maksutonta apuvälinettä kodin järjestämiseen”

Jätä kommentti


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Paikka kaikelle