Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

Tmi Paikka kaikelle (Y-tunnus 2810371-4)
Uudenmaankatu 11 B 15
20500 Turku

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Ilana Aalto
Puhelin 040 558 0811
Sähköposti: [email protected]

Rekisterin nimi

Toiminimen Paikka kaikelle asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on liittynyt Paikka kaikelle -postituslistalle, osallistunut yrityksen järjestämään tilaisuuteen ja/tai on yrityksen asiakas.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteröityneiden henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistan rekisterin jäseniin sekä yrityksen ja asiakkaiden välisen asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitoon. Jäsenille tiedotetaan sivuston uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista henkilötietolain mukaisesti. Jäsen hyväksyy, että yritys lähettää sähköpostin välityksellä myös suoramarkkinointimateriaalia.

Rekisterin tietolähteet

Henkilötiedot saadaan, kun henkilö tilaa uutiskirjeen, päivittää omia tietojaan tai täyttää yrityksen tapahtumassa liittymislomakkeen.

Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisteriin kerätään seuraavia tietoja:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Sähköpostiosoite

Tietojen tarkastaminen

Postituslistalle rekisteröitynyt voi milloin tahansa muuttaa tietojaan tai poistaa tietonsa rekisteristä kunkin uutiskirjeen lopussa mainitun linkin kautta tai ottamalla yhteyttä sähköpostilla [email protected].

 

Henkilötietojen luovuttaminen

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle markkinointi-, myynti-, mielipide- tai markkinatutkimustarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä. Rekisterit on tallennettu sähköiseen tietojärjestelmään Mailchimp-palveluun ja ne on suojattu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin. Tapahtumissa kerätyt liittymislomakkeet säilytetään lukitussa tilassa.

Tietojen tarkistaminen

Yritys ei tarkista asiakkaan antamien tietojen oikeellisuutta. Jäsen voi muuttaa, täydentää ja poistaa asiakastietojaan jokaisen uutiskirjeen lopussa olevien linkkien kautta. Palvelun käyttöä koskevat tiedot eivät ole jäsenten käytettävissä. Rekisterin ylläpitoon tarvittavat tiedot poistetaan jäsenen tunnistetiedoista sen jälkeen, kun niiden säilyttäminen ei ole enää tarpeellista.