Tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 19.5.2020 alkaen.

Verkkokauppa

 

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Paikka kaikelle / Simplified Living Oy, y-tunnus 2949791-1. Myymme digitaalisia tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.paikkakaikelle.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta ja tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Tilaus- ja maksuvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

 • Tilauksen tuotelistauksen
 • Laskun loppusumman
 • Veroerittelyn

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön, mikäli olet rekisteröitynyt verkkokaupan asiakkaaksi ennen tilausta tai tilauksen aikana.

 

Maksutavat

Verkkokaupassamme maksupalvelun tuottajina toimivat Stripe ja Checkout Finland.

STRIPE

Stripellä voi helposti ja turvallisesti maksaa debit- tai credit-kortilla (Visa, MasterCard, American Express) tai Apple Paylla.

Maksu tapahtuu suoraan verkkokaupan sivuilla eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Kun valitset maksutavaksi Stripen, hyväksyt Stripen ehdot. Tutustu niihin täällä.

Toistuvat maksut Stripellä
 
Asiakas on velvollinen huolehtimaan, että hänen maksukortillaan on katetta jokaisen kuun sovittuna veloituspäivänä (veloituspäivä määräytyy ostopäivän mukaan). Mikäli toistuvan maksun veloitus maksukortilta ei onnistu, lähetämme kurssimaksusta laskun ja pidätämme oikeuden periä muistutusmaksu. Muistutuksen jälkeen edelleen maksamatta jäänyt lasku siirretään perintään. Mikäli maksu ei tapahdu maksuehtojen mukaisesti, asiakkaan pääsy kurssille keskeytetään, kunnes maksu on suoritettu.

 

CHECKOUT FINLAND

Maksaminen tapahtuu Checkout Finland Oy:n sivuston kautta. https://checkout.fi

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla.

Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Checkoutin kautta käytössäsi on OP Osta laskulla lasku- ja osamaksupalvelu. OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot.

Osta laskulla on OP:n tarjoama luotettava ja turvallinen maksutapa verkossa ostamiseen. Saat laskun postitse kotiisi ja vähintään 30 päivää maksuaikaa. Maksaa voit kerralla tai joustavasti erissä. Vähimmäiserä on 50 euroa.

 • Vähintään 20-vuotiaille Suomessa asuville, joilla on suomalainen henkilötunnus
 • 50–2000 € ostoksille
 • Ensimmäiselle maksuerälle korotonta ja kulutonta maksuaikaa 30 päivää
 • Tunnistautuminen suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla
 • Luotonantaja tarkistaa luotto- ja osoitetiedot
 • Laskutuslisä ostajalle 0 €/kk
 • Osta laskulla -rahoituksen nimelliskorko on kiinteä 14,95 %

Luotonantaja on OP Yrityspankki Oyj.
Kuluttajien kysymyksiin vastaa rahoituksen asiakaspalvelu: kuluttajarahoitus@op.fi

Yhteystiedot

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland Oy, y-tunnus 2196606-6, yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Checkout Finland Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Checkout Finland Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa.

Checkout Finland Oy
Pyhäjärvenkatu 5 C
33200 Tampere
Y-tunnus 2196606-6

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@checkout.fi
0800 552 010 (0,00 €/min+ppm)

 

Toimitustavat ja -aika

Digituotteet (verkkokurssit tai e-oppaat) toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen heti maksamisen jälkeen. Sähköpostiisi saapuneesta linkistä voit kirjautua kurssisivulle tai ladata oppaasi. Tarkasta, että annat oikean sähköpostiosoitteen!

 

Toimituskulut

Tuotteet toimitetaan digitaalisessa muodossa, joten toimittamisesta ei synny toimituskuluja.

 

Kuluttaja-asiakkaan peruutusoikeus

Verkkokaupan kuluttaja-asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus (ks. rajoitukset alta). Tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse: tuki@paikkakaikelle.fi. Liitä mukaan seuraavat tiedot:

 • tilausnumero
 • tilauksen päivämäärä / vastaanottopäivä
 • nimesi
 • osoitteesi
 • puhelinnumerosi

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksen vastaanottamisesta. Kun palautus on hyväksytty, lähetämme sinulle sähköpostiviestillä linkin, josta pääset lisäämään pankkitilin, jolle palautamme rahat, mikäli maksu on tehty pankkipainikkeella. Mikäli maksu on tehty korttimaksulla palautamme maksun suoraan kortille. Mikäli maksutapana on ollut lasku- tai osamaksu, laskutus perutaan.

 

Kuluttajan peruutusoikeuden rajoitukset

Kuluttaja-asiakkaalla ei ole peruuttamisoikeutta sähköisten asiakirjojen, verkkoseminaarien, verkkoluentojen, verkkokurssien ja vastaavien palveluiden tilauksissa, jos tilatun tuotteen lähetys on käynnistynyt tai tilattu tuote on asiakkaan saatavilla ja asiakas on maksanut tilauksen hyväksyen siten peruuttamisoikeuden menettämisen.

Tilattu tuote on asiakkaan saatavilla esimerkiksi silloin, kun hän on tilausvahvistuksessa tai muutoin tilauksen jälkeen saanut digitaalisen tuotteen latauslinkin taikka linkin tai tunnukset sähköiseen palveluun.

 

Verkkokurssien tyytyväisyystakuu

Annamme Paikka kaikelle, Paikka kaikelle lastenhuoneessa ja Paperit haltuun -verkkokursseille tyytyväisyystakuun. Mikäli olet sitä mieltä, ettet ole saanut verkkokurssistamme mitään hyötyä, on sinulla oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen tekemisestä seuraavasti.

Verkkokurssin tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse: tuki@paikkakaikelle.fi. Liitä mukaan seuraavat tiedot:

 • tilausnumero
 • tilauksen päivämäärä / vastaanottopäivä
 • nimesi
 • osoitteesi
 • puhelinnumerosi
 • syy, miksi haluat peruuttaa tilauksen

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksen vastaanottamisesta. Kun palautus on hyväksytty, lähetämme sinulle sähköpostiviestillä linkin, josta pääset lisäämään pankkitilin, jolle palautamme rahat, mikäli maksu on tehty pankkipainikkeella. Mikäli maksu on tehty korttimaksulla palautamme maksun suoraan kortille. Mikäli maksutapana on ollut lasku- tai osamaksu, laskutus perutaan.

 

Verkkokurssien osallistumisoikeus

Paikka kaikelle, Paikka kaikelle lastenhuoneessa ja Paperit haltuun -kurssit on tarkoitettu vain oman kodin järjestämiseen yksityishenkilöille eikä niiden menetelmiä, materiaaleja tai rakennetta saa käyttää muuhun. Jos tarvitset kurssia muuhun kuin oman kodin ja omien paperien järjestämiseen tai haluat oppia järjestämisestä ammatillisessa tarkoituksessa, ota yhteyttä ilana@paikkakaikelle.fi ennen kurssille ilmoittautumista. Siinä tapauksessa, että asiasta ei ole sovittu ennen kurssille ilmoittautumista, veloitamme sinulta lisähinnan, 790 €.

 

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote ei saavu odotetusti sähköpostiisi tai sinulle on toimitettu väärä tuote, tulee sinun ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen tuki@paikkakaikelle.fi. Virheilmoitukset käsitellään arkipäivisin.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä mahdollisimman pian.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, asiakas voi olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

 

Tapahtumat ja valmennukset

 

Ilmoittautuminen

Tapahtumiin ilmoittaudutaan lunastamalla tapahtuma verkkokaupasta. Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen ja infokirjeen sähköpostiisi.

 

Peruutusehdot

Osallistuminen perutaan kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse osoitteeseen tuki@paikkakaikelle.fi.

Jos peruutus tehdään viimeistään

 • 14 vrk ennen tapahtumaa, peruutus on maksuton
 • 14–7 vrk ennen tapahtumaa, pidätetään 50 % osallistumismaksusta
 • 7–0 vrk ennen tapahtumaa, veloitetaan koko osallistumismaksu

Toisen henkilön voi maksutta vaihtaa osallistujaksi. Ilmoita muutoksesta osoitteeseen tuki@paikkakaikelle.fi.

 

Sairastapaukset

Ilmoita sairastumisesta mahdollisimman pian osoitteeseen tuki@paikkakaikelle.fi. Saat osallistumismaksun takaisin, kun esität lääkärintodistuksen 7 vrk:n kuluessa tapahtumasta. Vähennämme osallistumismaksun palautuksesta 20 euron toimistokulut.

Paikka kaikelle pidättää oikeuden tapahtuman sisältömuutoksiin, tapahtumapaikan muutokseen sekä tapahtuman peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän tai esiintyjän sairastumisen vuoksi. Mikäli tapahtuma perutaan järjestäjän toimesta, osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Paikka kaikelle ei korvaa osallistujalle jo syntyneitä muita kuluja, kuten matkakuluja.

 

Kotikäynnit

 

Laskutus

Kotikäynneillä maksu peritään käynnin yhteydessä maksupäätteellä. Maksuvälineinä käyvät
käteinen tai pankki- ja luottokortti (debit-kortit, MasterCard, Visa, American Express, Maestro, Electron). Järjestämissuunnitelmat maksetaan tilisiirrolla.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 prosenttia.

 

Peruutusehdot

Jos kotikäynnin varaus peruutetaan alle 2 vuorokautta ennen sovittua aikaa, veloitetaan koko hinta.

 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Sinun on ennen tilaustasi tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Paikka kaikelle käsittelee asiakastiedot luottamuksellisesti.

 

Rekisteriseloste

Tutustu rekisteriselosteeseen.