Oletko saanut tarpeeksesi joka tasoilla kasvavista tavarapinoista?

Kyllästyttääkö jatkuva tavaroiden etsiskely?

Tahdotko rentoutua kodissasi sen sijaan, että takaraivossa jyskyttää, mitä kaikkea pitäisi tehdä?

Haluatko kotiisi tilaa hengittää?

Koti kuntoon ammattijärjestäjän ohjauksessa  

Paikka kaikelle on puolen vuoden mittainen verkkovalmennus ja kokonaisvaltainen kodin järjestämisen ohjelma, jonka aikana kaikki kodin tavararyhmät käydään läpi ja jokaiselle tavaralle järjestetään oma, helppokäyttöinen paikka ammattijärjestäjän ohjauksessa. 

Kurssin käytyäsi tiedät, mistä löydät tavarasi!

Kotiisi tulee tilaa hengittää. Pääset eroon mieltä painavista tavarakasoista ja tekemättömien asioiden listoista. Kodin järjestäminen tuo sinulle mielenrauhan.

Kurssilla noudatamme valmista suunnitelmaa eikä sinun tarvitse kuin seurata ohjelmaa.

Tällä kurssilla on tyytyväiset osallistujat: 96 % suosittelee kurssia!

 “Sain kurssilta enemmän kuin ikinä olisin uskaltanut edes toivoa! Kurssi ei ollut vain tavaroiden hävittämistä. Kurssi auttoi rakentamaan omaa mieltä ja tutkailemaan omia elämäntapojaan. Sallivuutta ja itselle tärkeiden asioiden kunnioittamista oppi arvostamaan. Suuria oivalluksia pitkin matkaa! KIITOS!”

“Kurssilla minua on auttanut sallivuus ja positiivisuus. Ilana korostaa jatkuvasti jokaisen yksilöllisyyttä ja osaa ällistyttävän hyvin löytää jokaisen vahvuudet ja pienetkin saavutukset. Tällä kurssilla ei ole ollut moittivaa ja syyllistävää fiilistä.”

Moikka! Olen Ilana Aalto, ammattijärjestäjä ja Paikka kaikelle -kurssin kehittäjä.

Verkkokurssi syntyi vastauksena lähikurssieni osallistujien toiveisiin jatkaa yhteistä matkaa vielä luentojen jälkeen sekä ympäri Suomea saamiini pyyntöihin tulla kurssittamaan kodin järjestämisestä.

Saat kurssin ryhmässä kaiken tukeni siihen, että työsi etenee. Tutkitusti tiedetään, että ryhtyminen on helpompaa, jos joku kyselee perään.

Seuraava kurssi alkaa huhtikuussa 2020. Odotuslistalla kuulet siitä ensimmäisenä.