Tahdotko rentoutua kodissasi sen sijaan, että takaraivossa jyskyttää, mitä kaikkea pitäisi tehdä?

Paikka kaikelle -verkkovalmennus

Paikka kaikelle on puolen vuoden mittainen verkkovalmennus ja kokonaisvaltainen kodin järjestämisen ohjelma, jonka aikana kaikki kodin tavararyhmät käydään läpi ja jokaiselle tavaralle järjestetään oma, helppokäyttöinen paikka ammattijärjestäjän ohjauksessa. 

Seuraava kurssi alkaa syksyllä 2022. Odotuslistalla kuulet siitä ensimmäisenä.

Odotuslistalle liittymällä saat lisätietoja ja parhaat lisäedut kurssista. Listalle liittyminen ei sido sinua mihinkään. Jatkossa postiisi kopsahtaa myös pari kertaa kuussa Paikka kaikelle -uutiskirje ja pääset tutustumaan ammattijärjestäjän maksuttomaan vinkkipankkiin.

Tämä kurssi on sinulle, joka:

  • haluat löytää tavarasi  helposti
  • tahdot päästä eroon mieltä painavista tavarakasoista
  • tarvitset tukea tavaraa koskevien päätösten tekemisessä…
  • ja tsemppiä puolitiehen jääneiden  raivausprojektien viimeistelyssä
  • haluat kotiisi lisää tilaa hengittää…
  • ja itsellesi mielenrauhan

Tällä kurssilla on tyytyväiset osallistujat: 96 % suosittelee kurssia!

 ”Sain kurssilta enemmän kuin ikinä olisin uskaltanut edes toivoa! Kurssi ei ollut vain tavaroiden hävittämistä. Kurssi auttoi rakentamaan omaa mieltä ja tutkailemaan omia elämäntapojaan. Sallivuutta ja itselle tärkeiden asioiden kunnioittamista oppi arvostamaan. Suuria oivalluksia pitkin matkaa! KIITOS!”

”Kurssilla minua on auttanut sallivuus ja positiivisuus. Ilana korostaa jatkuvasti jokaisen yksilöllisyyttä ja osaa ällistyttävän hyvin löytää jokaisen vahvuudet ja pienetkin saavutukset. Tällä kurssilla ei ole ollut moittivaa ja syyllistävää fiilistä.”

Moikka! Olen Ilana Aalto, ammattijärjestäjä ja Paikka kaikelle -kurssin kehittäjä.

Verkkokurssi syntyi vastauksena lähikurssieni osallistujien toiveisiin jatkaa yhteistä matkaa vielä luentojen jälkeen sekä ympäri Suomea saamiini pyyntöihin tulla kurssittamaan kodin järjestämisestä.

Saat kurssin ryhmässä kaiken tukeni siihen, että työsi etenee. Tutkitusti tiedetään, että ryhtyminen on helpompaa, jos joku kyselee perään.

Noudatamme valmista suunnitelmaa eikä sinun tarvitse kuin seurata ohjelmaa.