Yhteistyö Paikka kaikelle -blogin kanssa

Paikka kaikelle on 2014 perustettu kodin tavarakulttuuriin keskittyvä blogi. Sen filosofiaan kuuluu analyyttisyys, lempeä kannustaminen roinattomuuteen ja myötätuntoinen rohkaiseminen.

Blogi tavoittaa viikossa tuhansia kodin järjestämisestä, asumisesta, kuluttamisesta, kierrättämisestä, tuunaamisesta ja sisustamisesta kiinnostuneita lukijoita. Paikka kaikelle -yhteisöön Facebookissa kuuluu toistakymmentätuhatta kodin raivaajaa.

Blogia kirjoittaa koulutettu ammattijärjestäjä, FT Ilana Aalto, joka on myös arkeen, kotiin ja perheeseen perehtynyt kulttuurihistorioitsija. Hän on myös Paikka kaikelle – Mistä tavaratulva syntyy ja kuinka se padotaan -kirjan kirjoittaja. Ilana on suosittu luennoitsija ja kodin tavarakysymysten kommentaattori mediassa. Hänen vastauspalstansa löytyy Vauva.fi-sivustolta ja hän on myös Turun Sanomien Koti-liitteen kolumnisti.

Blogissa julkaistaan toisinaan sen henkeen sopivia kaupallisia yhteistyökirjoituksia. Myös kotiin ja kodin järjestämiseen liittyvien sisältöjen tuottaminen blogin ulkopuolelle onnistuu. Kerro toiveesi tästä tai heitä sähköpostilla: [email protected]