Eroon kasoista ja pinoista

Sunnuntaina 20.9. klo 18

Tavarakasat ja paperipinot – ikuinen riesa?

Purkamattomia muuttolaatikoita makuuhuoneen nurkassa, sohvapöydälle kertyvää roinaa, postia ja sälää keittiön sivutasolla ja tavaralla kuorrutettuja tiskipöytiä. Näistä kaikista ja monesta muusta pinosta raportoitiin, kun pyysin kuvia sitkeistä tavarakasoista kotona.

Kasoista on paljon riesaa: tavarat hukkuvat niihin, ne muistuttavat tekemättömistä töistä ja nostavat stressitasoja, vaikka juuri kotona pitäisi päästä myös rentoutumaan.

Maksuton Eroon kasoista ja pinoista -webinaari

Sunnuntaina 20.9. klo 18

Webinaarissa sukellamme kasojen sielunelämään. Kodeista kerättyjen ”kasakeissien” avulla näytän sinulle, miksi kasa muodostuu ja miten pääset siitä eroon – pysyvästi.

Webinaarissa käymme läpi muun muuassa nämä kasat:

✔️ To do -kasat eli sen, kun pidät tavaroita esillä, jotta muistaisit jonkin tehtävän

✔️ Pinot, jotka syntyvät, koska tavaroilla ei ole paikkoja tai säilytystilat ovat puutteelliset

✔️ Ikimuuttolaatikot

✔️ Kasat, jotka johtuvat siitä ettei tavaroita palauteta käytön jälkeen paikoilleen

✔️ Perheenjäsenten aiheuttamat pinot

✔️ Vieterikasat, jotka ilmestyvät aina vain takaisin vaikka kuinka raivaat

Webinaari sopii kaikille, jotka haluavat käyttää vähemmän aikaa tavarajumppaan!

Ilana-Aalto

Webinaarin pitää ammattijärjestäjä, tietokirjailija Ilana Aalto. Kyseessä on viides kaikille avoin Paikka kaikelle -webinaari. Suosituilla luennoilla on ollut tuhansia katsojia. Eroon kasoista ja pinoista on Facebookin Paikka kaikelle -ryhmän jäsenten toiveaihe.


 

Saat ilmoittautumisen jälkeen osallistumislinkin suoraan sähköpostiisi. Se on oma, henkilökohtainen pääsylippusi tilaisuuteen. Tarkista, että se tulee perille. Huomaa, että ilmoittaumislinkki voi mennä myös tarjoukset-, muut- tai roskapostikansioon. Rastita ilmoittautuessa molemmat lupakohdat, muutoin emme pysty lähettämään linkkiä sinulle. Jos ilmoittautumisessa on ongelmia tai osallistumislinkki ei saavu, ota yhteyttä tuki@paikkakaikelle.fi.