Kuvia ja suosituksia

Kuvia YIT:n Pikkusirkusta. Klikkaa kuvat suuremmiksi!

Kuvia kodeista. Klikkaa kuvat suuremmiksi!

Lauantai oli ihan SUPER 🙂 sortumatta ylisanoihin 🙂

Olen tosi tyytyväinen ja suosittelen sinua mielelläni. Mietinkin juuri että aihe voi olla monille niin arka ja nolo että vaikka palvelu on ykkösluokkaa ei kehtaa edes kertoa että on tarvinnut tällaista apua. Itse toki julistin jo monille mitä tuli vkl tehtyä.
Laura, Turku
Kun muutimme mieheni kanssa yhteen, pieneen kaksioon tuli kahden asunnon tavarat. Odotin, että muutamme omakotitaloon – joka sekin oli täynnä tavaraa. Odotin, että saan ison varaston. Se täyttyi. Olin lukenut ammattijärjestäjistä aiemminkin, ja viime talvena tajusin, että tarvitsen apua tavaroiden järjestämisessä. Ensimmäiset 6 tuntia teimme Ilanan kanssa ns. kirjastohuonettamme uuteen uskoon. Lopputulos oli mahtava ja silmiä hivelevä! Nyt vihdoin tänä syksynä huomasin poikamme syntymäpäiväjuhlissa, että meillä ei enää ole huonetta, jonka ovi täytyy sulkea, kun tulee vieraita. Aiemmin näitä ”suljettuja huoneita” oli kolme, kun ängimme ennen juhlia ylimääräiset tavarat näihin huoneisiin. Vihdoin kotona voi hengittää! En olisi pystynyt siihen ilman ihanan Ilanan apua!
Anna, Paimio
Sain hyvän kipinän tähän järjestämiseen käynnistäsi, iso kiitos siitä. Tällä hetkellä olen aika luottavainen tämän projektin suhteen, mutta olet varmasti heti mielessäni jos jossain vaiheessa taas jumitun.
U.V., Kaarina
Projektin seurauksena oppi itsekin katsomaan kotiaan vähän niinkuin ulkopuolisen silmin ja oivalsin sen tärkeän asian että järjestys ei ole ensisijaisesti siivouskysymys, kuten ennen olen aina luullut (paljon siivousta = hyvä järjestys, vähän siivousta = epäjärjestys), niin jatkossa varmasti löytyy työkaluja luoda toimiva koti ja ylläpitää sitä. Aikasemmin koitin ratkaista ongelmaa siivoamalla enemmän, eikä se tietenkään toimi.
Elina, Turku
Olen miettinyt ammattijärjestäjän puoleen kääntymistä jo kauan, mutta kynnys oli korkea. Osallistuin Ilanan kurssille hyvin hissukseen, olinhan ainoa mummi, mutta se haihtui hetkessä hänen ottaessaan meidät kaikki ammattilaisena hallintaansa. Alusta alkaen hän osasi luoda ryhmälle tukevat, rohkaisevat ja ratkaisuja löytävät raamit, samalla kuunnellen tarkasti toiveitamme, elämäntilanteitamme ja kykyjämme. Innostuin ja voimaannuin, kun yhä uudet nurkkaukset, kaapit, hyllyt ja jopa käsilaukku saivat ryhtiä ja löysin paremmin etsimäni.

Nautin taas kodinsisustuksesta, kun Ilana neuvoi kädestä pitäen, miten oppii luopumaan vuosien aikana kertyneestä ylimäärästä, ja miten ”kymmenen minuutin taktiikka” tai ”kymmenen esinettä paikoilleen” auttaa minua konkreettisesti, vaikka aikaa olisi vähänkin.

Kurssin lopuksi Ilana osasi jatkoneuvoa vielä omalla paikkakunnallani olevia palveluita ja esimerkiksi kotitalousvähennyksen hyödyntämisen myös yhdeksänkymppiselle äidilleni. Tästä tuli meidän koko perheelle arvonlisää materiaalihallintaan uskoakseni loppuelämäkseni. Olen kiitollinen ja suosittelen lämpimästi kaikissa elämänkaaren vaiheissa tällaista palvelua!
Outi-mummi, Vihti
Ilana tuli kotiimme konsultaatiokäynnille tarkoituksena auttaa meitä löytämään tapoja järjestää pieni kaksiomme sellaiseksi, että pian alkava vauva-arki toimisi paremmin.

Ilanalla oli selvästi asiakkaiden tarpeista lähtevä asenne ja toimintamalli. Hän ei yrittänyt esittää yhtä ainoaa agendaa, vaan auttoi löytämään nimenomaan meille toimivia ratkaisuja ja antoi työkaluja tilanteen auttamiseen. Vaikka itse vähän nolostelimme sotkuisia paikkoja, ei tullut ollenkaan sellainen olo, että meitä arvosteltaisiin. Päin vastoin tuli sellainen olo, että ei tämä tilanne nyt niin mahdoton ole ja kyllä tästä hyvin selvitään.

Vaikka lastenhoitoon liittyy monenlaisia näkemyseroja, Ilanalla oli avoin asenne ja lähtökohtana se, että monella tavoin voi löytää oman tavan toimia ja tehdä arjesta sujuvampaa. Käytännöllistä apua oli myös siitä että Ilana tiesi minkälaisia lapsiperheen arkea ja tavaroiden säilytystä helpottavia tavaroita ja tuotteita on olemassa. Kaiken kaikkiaan olemme tosi tyytyväisiä ja iloisia siitä että saimme apua asiansa osaavalta ja luotettavalta ammattijärjestäjältä.
Katariina ja Lauri, Helsinki
Ilana tuli meille ja vietimme iltapäivän vaatehuoneessa. Lopputuloksena parempi järjestys, toimivia ideoita jokapäiväiseen säilytykseen ja elämään ja parempi mieli. Tavaraa saatiin laitettua roskiin, kirpparikassiin ja loogisemmin organisoituun vaatehuoneeseen, jonka lattia on pysynyt jo kaksi kuukautta puhtaana Ilanan käynnin jäljiltä. Vaikka teimme kaksin töitä koko perheen edestä, niin Ilana otti hyvin huomioon myös muut tilan käyttäjät, heidän tarpeet ja koko kodin toiminnan lapsiperheen tavaramäärän ja käytön kannalta. Aluksi tuntui oudolta näyttää ne sotkut vieraalle ihmiselle, mutta se kannatti! Meidän perheen arki rullaa nyt tämän vaatehuoneen käytön ja eteisen osalta paremmin. Suosittelen Ilanaa lämpimästi.”
Minna Lindstedt-Lempa, Turku
Sain Ilanalta järjestelyapua verkossa, ja jo lyhyessä ajassa sain luotua pysyvän järjestyksen muutamaan kodin pahimpaan ongelmakohtaan. Ammattijärjestäjän palveluissa parasta on se, että jokainen saa apua juuri niihin asioihin, mitkä itseä rassaavat. Oma toiveeni oli, että paremman järjestyksen avulla voisin käyttää vähemmän aikaa siivoamiseen ja tavaroiden paikalleen laittamiseen ja aikaa jäisi enemmän itselleni tärkeisiin asioihin. Nämä tavoitteet ovat toteutuneet – tosin järjestely on ollut suorastaan hauskaa, joten en enää edes koe kodinhoitoon liittyviä asioita niin ahdistaviksi!

Ilanalta olen saanut myös omiin arvoihini sopivaa apua: hän on antanut konkreettisia ja kannustavia vinkkejä muiden perheenjäsenten osallistamiseen järjestyksenpitoon. Näin myös toiveeni tasa-arvoisesta perhe-elämästä on tullut huomioon otetuksi.
Hanna, Tampere
%d bloggaajaa tykkää tästä: