Järjestämispalvelut kodeissa

Tavarat jatkuvasti kadoksissa? Kaapista tipahtaa jotain, aina kun avaat oven? Tasoille kertyy sekalaisia pinoja? Et edes tiedä, mistä aloittaisit?

Ei hätää! Apua on tulossa.

Kotikäynnillä käyn kanssasi läpi pinot, kaapit ja varastot. Autan sinua päättämään, mitä säilytät ja mitä laitat kierrätykseen. Luomme tavaroille ja papereille tarpeesi täyttävät säilytyspaikat.

  • Tavarat löytyvät paikoiltaan – ja niillä on omat paikat
  • Kaapin oven voi avata, vaikka kaveri olisi kylässä
  • Tasot pysyvät siistinä
  • Voit rentoutua kotonasi ja siivoamiseen käyttämäsi aika romahtaa

Autan myös muutoissa sekä asunnon järjestämisessä myymistä tai putkiremonttia varten.

Työni on luottamuksellista. Olen Suomen ammattijärjestäjät ry:n jäsen ja noudatan työssäni ammattijärjestäjien eettisiä ohjeita.

Kuvia ja suosituksia asiakaskohteista näet täällä.

Kotitalousvähennys

Kotonasi tehdystä järjestämistyöstä voit hakea verotuksessa kotitalousvähennystä. Omavastuu on 100 euroa, jonka jälkeen saat vähennystä 50 % laskun summasta 2400 euroon asti. 

Palveluhinnasto

Teen kotikäyntejä Turun seudulla. Kuuden tunnin järjestämispaketit ovat saatavilla myös Helsingissä. Järjestämissuunnitelmia on mahdollista saada kaikkialle, mihin Internet ulottuu.

Neuvontakäynti 

Etkö tiedä mistä aloittaa? Kaipaatko vinkkejä järjestyksen parantamiseksi? Kutsu minut kotiisi selkiyttävälle neuvontakäynnille. Katsastamme nurkat, kaapit ja varastot ja mietimme yhdessä sinulle sopivan toimintasuunnitelman. Annan sinulle tilanteeseesi räätälöityjä neuvoja, joiden avulla raivaat tavarat ja luot omia tarpeitasi palvelevan järjestyksen. Kaikki tietotaitoni on käytössäsi. Tapaamisemme jälkeen olet täynnä intoa ja ideoita! Suosittelen omien muistiinpanojen tekemistä käynnin aikana. Käynnin jälkeen voit jatkaa järjestämistä omatoimisesti tai yhdessä kanssani.

Neuvontakäynti 2 tuntia, 119 euroa.
Muistiinpanot sähköpostiin käynnin jälkeen, 39 euroa.

Järjestämispaketit

Tarvitsetko tukea, jotta pystyt valitsemaan säilytettävät tavarat? Haluatko apua toimivien säilytyspaikkojen luomisessa? Tahdotko, että joku viikkaa vaatteet ja lakanat valmiiksi ja itse vain ylläpidät luotua järjestystä? Tarvitsetko opastusta siinä, mihin poistetut tavarat voi toimittaa tai miten saat järjestyksen pysymään? Kutsu minut kotiisi järjestämään tavarat yhdessä kanssasi, niin kaikki tämä hoituu.

3 tunnin järjestämistyö, 195 euroa (kertakäynti)
6 tunnin järjestämistyö, 375 euroa (kertakäynti)
Lisätunnit paikan päällä, 59 euroa tunti

Järjestämissuunnitelma

Hankala ja toimimaton eteinen tai kodinhoitohuone? Vaatehuone tai varasto, joka ei vaan pysy järjestyksessä? Lähetä minulle pohjapiirros, kuvat tilasta joka suunnasta, kerro toiveesi ja tilan puutteet, niin saat arvion, mitä järjestämissuunnitelma kyseiseen tilaan maksaisi. Suunnitelma sisältää selostuksen tilan muokkaamisesta, kuvallisen hahmotelman tilankäytöstä sekä kuvat ja linkit tuotteisiin, joita suosittelen.

Järjestämissuunnitelma, alkaen 89 euroa

Matkakulut

  • Matkakulut sisältyvät hintoihin Turussa, Kaarinassa, Raisiossa, Naantalissa, Liedossa ja Ruskolla
  • Matkakulut Helsinkiin 65 euroa, mikäli matkan voi tehdä julkisilla. 
  • Muualle suuntautuvat matkat 52 senttiä/km.

Lahjakortti

Jos haluat muistaa läheistäsi järjestämislahjalla, ota yhteyttä.

Laskutus

Kotikäynneillä maksu peritään käynnin yhteydessä maksupäätteellä. Maksuvälineinä käyvät
käteinen tai pankki- ja luottokortti (debit-kortit, MasterCard, Visa, American Express, Maestro, Electron). Järjestämissuunnitelmat maksetaan tilisiirrolla.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 prosenttia.

Peruutusehdot

Jos varaus peruutetaan alle 2 vuorokautta ennen sovittua aikaa, veloitetaan koko hinta.

Varaukset ja kyselyt

Lähetä sähköpostia [email protected]  
Soita 0405580811
Tai jätä kysymyksesi tästä:

%d bloggaajaa tykkää tästä: