Hinnasto

JÄRJESTÄMISPALVELUT KODEISSA

Neuvontakäynti
Etkö tiedä mistä aloittaa? Kaipaatko vinkkejä kodin järjestyksen parantamiseksi? Kutsu minut kotiisi selkiyttävälle neuvontakäynnille. Katsastamme nurkat, kaapit ja varastot ja mietimme yhdessä sinulle sopivan toimintasuunnitelman. Annan sinulle tilanteeseesi räätälöityjä neuvoja, joiden avulla raivaat tavarat ja luot omia tarpeitasi palvelevan järjestyksen. Kaikki tietotaitoni on käytössäsi. Tapaamisemme jälkeen olet täynnä intoa ja ideoita! Suosittelen omien muistiinpanojen tekemistä käynnin aikana. Käynnin jälkeen voit jatkaa järjestämistä omatoimisesti tai yhdessä kanssani.

Neuvontakäynti 1,5–2 tuntia, 89 euroa.
Kirjalliset muistiinpanot sähköpostiin käynnin jälkeen 29 euroa.
Huom! Neuvontakäynnin tilaajalle alennus ensimmäisestä tilauksesta:
3 tunnin paketti -30 € tai 6 tunnin paketti -60 €.

Järjestämistyö
Tarvitsetko tukea, jotta pystyt valitsemaan säilytettävät tavarat? Haluatko apua toimivien säilytyspaikkojen luomisessa? Tahdotko, että joku viikkaa vaatteet ja lakanat valmiiksi ja itse vain ylläpidät luotua järjestystä? Tarvitsetko opastusta siinä, mihin poistetut tavarat voi toimittaa tai miten saat järjestyksen pysymään? Kutsu minut kotiisi järjestämään tavarat yhdessä kanssasi, niin kaikki tämä hoituu.

3 tunnin järjestämistyö 189 euroa. Kertakäynti.
6 tunnin järjestämistyö 359 euroa. Kertakäynti.
Lisätunnit paikan päällä 59 euroa tunti, erikseen tilattu tuntityö 69 euroa tunti.

Kotitalousvähennys
Kotonasi tehdystä järjestämistyöstä voit hakea verotuksessa kotitalousvähennystä. Omavastuu on 100 euroa, jonka jälkeen saat vähennystä 50 % laskun summasta 2400 euroon asti.

Matkakulut
Matkakulut sisältyvät hintoihin Turussa, Kaarinassa, Raisiossa, Naantalissa, Liedossa ja Ruskolla. Muualle suuntautuvat matkat 41 senttiä/km tai julkisten kulkuneuvojen lipun hinta + alv 24 %.

LUENNOT JA KURSSIT

Inspiraatioluento kotikutsuilla 1,5 tuntia, 75 euroa
Tulen puhumaan kaveriporukalle esimerkiksi lapsiperheen tavarakaaoksen taltuttamisesta tai vaatekaapin organisoimisesta – yhdistä vaikka vaatteidenvaihtokutsuihin! Annan neuvoja tavaranhallintaan ja järjestämiseen ja keskustelemme osallistujien kokemuksista.

Muiden luentojen hinta sopimuksen mukaan. Pyydä tarjous: ilana.aalto(a)gmail.com

Paikka kaikelle -kurssi 3 x 2 h 110 euroa
Kolmen kerran järjestämiskurssilla käymme läpi kodin järjestämisen periaatteet ja saat kotitehtäviä. Tarvittaessa voin räätälöidä kurssin tietyn teeman ympärille esimerkiksi kaveriporukkaa varten. Kurssilla on oma, suljettu vertaistukiryhmä Facebookissa.

Lahjakortti
Jos haluat muistaa läheistäsi järjestämislahjalla, ota yhteyttä.

Laskutus
Kotikäynneillä maksu peritään käynnin yhteydessä maksupäätteellä. Maksuvälineinä käyvät käteinen tai pankki- ja luottokortti (debit-kortit, MasterCard, Visa, American Express, Maestro, Electron).

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 prosenttia.

Peruutusehdot
Jos varaus peruutetaan alle 2 vuorokautta ennen sovittua aikaa, veloitetaan koko hinta.

Kuvia ja suosituksia

Ota yhteyttä
ilana(a)paikkakaikelle.fi
040 558 0811
Paikka kaikelle toimii Turun seudulla ja Helsingissä.
Paikka kaikelle y-tunnus: 2810371-4
IMG_2344