Järjestämispalvelut

Hinnasto
Kuvia ja suosituksia

Stoppi hässäkälle!

Kiireessä tavarat kinostuvat tasoille, tuoleille ja nurkkiin. Kaappi tursuaa vaatteita, silti ei löydy mitään päälle pantavaa. Laskut hautautuvat paperipinoihin, kokouskutsu unohtuu. Mummun jäämistö ja lasten pieniksi jääneet vaatteet odottavat setvimistä kellarissa.

Lapsiperheen ruuhkavuosissa sinkoillessa aikaa tavaroiden järjestämiselle ei yksinkertaisesti löydy tai urakka tuntuu liian isolta. Ja minkä siivoat, sen lapset sotkevat perässäsi. Saako tämän mellakan mitenkään haltuun?

Tai ehkä olet elämänvaiheessa, jossa varrot eläkevuosia ehtiäksesi käydä läpi vintin ja autotallin. Sieltä löytyvät suloisessa sekamelskassa omat muistot, poismuuttaneiden lasten kamat ja vanhainkotiin siirtyneiden vanhempien ylijäämät. Mitä näille kaikille oikein tehdään?

Ei hätää. Paikka kaikelle auttaa.

Järjestetään yhdessä arkeesi sujuvuutta ja raivataan aikaa sille, mikä sinulle on tärkeää. Ammattijärjestäjän kanssa hommaan tulee tartuttua ja oivallat uusia vaihtoehtoja. Tarjoan ratkaisuja erilaisiin elämäntilanteisiin: voimme tehdä yhteistyötä kotonasi netissä, kotikutsuilla tai kursseilla.

Kotona. Käyn kanssasi läpi pinot, kaapit ja varastot. Autan sinua päättämään, mitä säilytät ja mitä laitat kierrätykseen. Luomme tavaroille ja papereille tarpeesi täyttävät säilytyspaikat. Autan myös muutoissa sekä asunnon järjestämisessä myymistä tai putkiremonttia varten. Kotikäynnit saatavilla Turun seudulla ja Helsingissä.

Luennoilla. Tilaa minut puhumaan kotikutsuille esimerkiksi lastenhuoneen, vaatekaapin tai kodin tärkeiden paperien järjestämisestä. Luennoin myös yhdistyksissä, yrityksissä, opistoissa ja vastaavissa. Yleisölle avointen luentojen ajankohdat näet täältä. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Kursseilla. Kolmen tapaamiskerran kurssilla käymme läpi kodin järjestämisen periaatteet ja saat kotitehtäviä. Tämänhetkisen kurssitilanteen voit tarkastaa täältä.

Facebookissa toimiva vertaistukiryhmäryhmä Paikka kaikelle on avoinna kaikille, jotka haluavat selkiyttää elämäänsä ja sujuvoittaa arkeaan karsimalla ja järjestämällä tavaroitaan, papereitaan, sähköisiä dokumenttejaan tai ajankäyttöään. Ryhmä on maksuton.

Tarkemmat kuvaukset löydät hinnastostaKuvia ja suosituksia -sivulta löydät asiakastapauksia.

Työni on luottamuksellista. Olen Suomen ammattijärjestäjät ry:n jäsen ja noudatan ammattijärjestäjän työssäni ammattijärjestäjien eettisiä ohjeita.

Ammattijärjestäjän asiakkaan kotona tekemästä järjestämistyöstä saa verotuksessa kotitalousvähennyksen, joka vuonna 2017 on 50 % (omavastuuosuus 100 euroa).

Ota yhteyttä 
ilana(a)paikkakaikelle.fi
040 558 0811
Paikka kaikelle toimii Turun seudulla ja Helsingissä.