Järjestämispalvelut

Hinnasto
Kuvia ja suosituksia

Stoppi hässäkälle!

Kiireessä tavarat kinostuvat tasoille, tuoleille ja nurkkiin. Kaappi tursuaa vaatteita, silti ei löydy mitään päälle pantavaa. Laskut hautautuvat paperipinoihin, kokouskutsu unohtuu. Mummun jäämistö ja lasten pieniksi jääneet vaatteet odottavat setvimistä kellarissa.

 

Ei hätää. Paikka kaikelle auttaa.

Järjestetään arkeesi sujuvuutta ja raivataan aikaa sille, mikä sinulle on tärkeää. Ammattijärjestäjän kanssa hommaan tulee tartuttua ja oivallat uusia vaihtoehtoja.

Käyn kanssasi läpi pinot, kaapit ja varastot. Autan sinua päättämään, mitä säilytät ja mitä laitat kierrätykseen. Luomme tavaroille ja papereille tarpeesi täyttävät säilytyspaikat. Autan myös muutoissa sekä asunnon järjestämisessä myymistä tai putkiremonttia varten.

Tarkemmat kuvaukset löydät hinnastostaKuvia ja suosituksia -sivulta löydät asiakastapauksia.

Työni on luottamuksellista. Olen Suomen ammattijärjestäjät ry:n jäsen ja noudatan ammattijärjestäjän työssäni ammattijärjestäjien eettisiä ohjeita.

Ammattijärjestäjän asiakkaan kotona tekemästä järjestämistyöstä saa verotuksessa kotitalousvähennyksen, joka vuonna 2017 on 50 % (omavastuuosuus 100 euroa).

Ota yhteyttä 
ilana(a)paikkakaikelle.fi
040 558 0811
Paikka kaikelle toimii Turun seudulla ja Helsingissä.