Näin hetkessä bikinikuntoon! (ja vaatekaappikin järjestyy)

Rantakelien saapuminen aiheuttaa helposti megaluokan kaaoksen vaatekaappiin.

Revitään esille kesävermeitä. Tuntuu ettei ole kerrassaan mitään päälle pantavaa. Kaikki on järkyttävän paljastavaa, kun on yhdeksän kuukautta saanut rauhassa piilottaa itsensä toppatakkiin ja Kuoma-saappaisiin. Aina jostain tursuaa jotakin. Ehtisikö tässä vielä vetää kaalikeittodieetin ennen kesäkuun vaihteen juhlia?

Tämä on täysimittainen mulla-ei-oo-mitään-päälle-pantavaa-kriisi!

Tilannetta lietsoo vielä iltapäivälehden uutisointi: pluskokoinen bloggaaja julkaisee bikinikuvia!

Sanovat tosiaan, että bikinikuntoon pääsee ottamalla bikinit ja pukemalla ne päälleen. Näinhän se on. Teoriassa ainakin.

Mutta kun. Mutta kun itse ei ole yhtä rohkea. Mutta kun on vaikeaa suhtautua omaan kroppaan näin positiivisesti. Mutta kun pelkkä kivalta päällä näyttävän kesämekon löytäminen on haaste. Mutta kun saisi se iankaikkinen 5/10/15 kiloa kadota vyötäröltä ensin. Mutta kun se ei ole vaan ole noin helppoa!

Onneksi aina voi kääntyä ammattilaisen puoleen. Niin minäkin tein!

Rakastu kurveihisi

Ei, nyt ei ole tulossa kuvia minusta bikineissä. Pahoittelen kaikille pettyneille!

Olen tunnettu vaatteiden aliostaja ja saatan hyvin sinnitellä kesäkuukaudet yhdellä mekolla ja teepaidalla. Koska vaatteiden ostaminen on vain niin tuskallista.

Kuitenkin tarvitsen työssäni kivoja esiintymisvaateita ja asiallisia bisnesasuja. En edes monia, mutta sellaisia, joissa tunnen itseni varmaksi. Mistään ei saisi tursuta mitään. Vaate ei saa pussittaa. En tahdo nykiä sitä paikoilleen. Värin pitää pukea minua. Tyylin pitää olla just eikä melkein minua. Vaatteen pitää myös olla mahdollisimman pitkäikäinen ystävä.

Tuskastuneena käännyin ihanan stylisti Sohvi Nymanin puoleen. Kävimme yhdessä ostoksilla. Sohvi oli valmiiksi valinnut minulle vartalotyyppini mukaisia vaatteita. Sellaiset vaatteet imartelevat kantajaansa. 

Sohvi on taikuri! Katsokaa nyt:

Miten tämä vaatekaapin järjestämiseen liittyy?

Kaikki lähtee siitä, että tunnistaa oman vartalotyyppinsä.

On helpompi raivata kaappi, kun kertaheitolla näkee, mitkä vaatteista oikeasti ovat sekä imartelevia että mukavia. Kun osaat ostaa omalle kropalle sopivia vaatteita, vältät hutiostokset eikä kaappi mene uudelleen sotkuun.

Lisäksi saat sen mahtavan fiiliksen, kun tunnet itsesi itsevarmaksi – nyt heti, tänä kesänä, näillä helteillä eikä vasta sitten, kun olet sellainen kuin muotikuvastojen ihannenaiset. Olet hetkessä binikinikunnossa!

Huomaat, ettei tarvitsekaan laihduttaa, koska oikein valituissa vaatteissa näytät hyvältä ihan sellaisenasi.

Olen iloinen, että voin tarjota Sohvin apua myös sinulle. Sohvi on koonnut käytännölliset oppinsa verkkokurssiksi, jolla opit pukeutumaan vartalotyyppisi mukaisesti.

Kurssin videoilla Sohvi näyttää sinulle, millaiset vaatteet tuovat parhaat puolesi esiin, miten tunnistat ne kaupassa ja miten erilaiset materiaalit vaikuttavat vaatteen istuvuuteen ja käyttömukavuuteen.

Kurssilla on kaikkiaan 160 videota, noin 30 kustakin viidestä vartalotyypistä. Videoilla Sohvi stailaa eri-ikäisiä ja eri kokoisia naisia. Voit katsoa videot, milloin sinulle sopii.

Saat Sohvin mukaan myös kauppaan! Jokaisesta vartalotyypistä on myös kirjallinen materiaali, jonka voit ottaa avuksi kaappisi raivaamisessa tai mukaan ostoksille.

Tulet huomaamaan, että tyylikäs pukeutuminen ei ole kiinni vaatekoosta!

Pääset tästä linkistä tutustumaan Sohvin Vaatteet voivat muuttaa elämäsi -kurssiin.

Tarjoan sinulle –50 euroa alennusta kurssin hinnasta koodilla paikkakaikelle2018.

Lisäksi saat bonuksena vaatekaapin raivaamisessa ja tekstiilien kierrättämisessä auttavan e-oppaani Lumpuille kyytiä (arvo 17,90 €, toimitetaan, kun kurssin peruutusaika on ohi), kun lunastat paikkasi Sohvin kurssilta viimeistään 3.6.

Näiden kahden avulla saat kaappisi kuosiin ja näytät upealta!

Lue tästä linkistä lisää kurssista.

Sohvin erikoisosaamista on tavallisten naisten stailaaminen ja hänen elämäntehtävänsä on kohottaa naisten itsetuntoa pukeutumisen avulla ilman että näiden tarvitsee mahtua muottiin.

Sohvin motto on ”Olet ihana!”  – ja niinhän sinä oletkin.

*Yhteistyö stylisti Sohvi Nymanin kanssa.

3 kommenttia artikkeliin ”Näin hetkessä bikinikuntoon! (ja vaatekaappikin järjestyy)

  1. Hei
    Toi liianrohkeakuosi-vaate olisi kannattanut ostaa ja teettää leikkauksen mukaan vaatteita. Leikkaus tosiaan sopii sinulle hyvin!! Tietysti ammattiompelija osaa tehdä sellaisen ilman malliakin. Minusta tuo kuosikaan ei näytä yhtään hullulta, myös sinun silmälasien malli sopii siihen hyvin. (Sanon minä, joka ei uskalla itse pukeutua yhtään villeihin kuoseihin.)Tämä ei ole mitään ivaa vaan se nyt vaan näyttää niiden rillienkin mallin kanssa sopivan . Kengistä sen sijaan en pidä, ne näyttävät ihan liian pikkuruisilta. Sellaiset vähän kookkaammat, ne luottoesiintymiskenkien tyyppiset sopisivat minun mielestä paremmin. Itse jotenkin uskon enemmän sellaisiin, jotka uskaltavat pitää tarpeeksi isoja kenkiä. Kumma juttu, mutta niin vain on. Johtuukohan siitä, että päivän noita kenkiä pidettyään, se alkaa näkyä naamasta, ettei ole ihan mukava olla, hymy voi muuttua teennäiseksi? Tuo pääntien leikkaus on aivan upea sinulle, hävitä kaikki kaulan peittävät vaatteet! : ) Lisäetuna tulee tilaa vaatekaappiin : ) jotta pysyisin edes vähän aiheessa…

    • Ihanat kommentit Irene <3 Tykkää itsekin tukevista kengistä. Näin kesällä värikkäät puukenkäsandaalit on ihan parhaita 🙂

Jätä kommentti

%d bloggaajaa tykkää tästä: